Program Overview

Tentative Scientific Program (subject to change)

Please find a tentative Program Overview below. The program will continue to be updated as topics, speakers and sessions are confirmed, so visit our site regularly to see the latest additions. If you do not want to miss an update: Subscribe to the WGA newsletter.


Time Wednesday June 28, 2017 Thursday June 29, 2017 Friday June 30, 2017 Saturday July 1, 2017
Daily
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-2.00 pm
Daily
1.00 pm-6.00 pm
8.00 am-6.00 pm
8.00 am-6.00 pm
8.00 am-2.00 pm
Daily
8..30 am-5.00 pm
8.30 am-5.00 pm
8.30 am-2.00 pm
Daily
Film Festival
8.00 am-3.00 pm
Film Festival
8.00 am-3.00 pm
Daily
8.30 am-11.00 am
3.30 pm-5.30 pm

7.30 am
7.30 am-12.00 pm
Sponsored Breakfast Symposiums
7.30 am-8.30 am
Sponsored Breakfast Symposiums
7.30 am-8.30 am
Sponsored Breakfast Symposiums
7.30 am-8.30 am
8.00 am
8.30 am
8.30 am-10.00 am
8.30 am-10.00 am
8.30 am-10.00 am
9.00 am
9.30 am
10.00 am  30 minute break  30 minute break  30 minute break
10.30 am
10.30 am-12.00 pm
10.30 am-12.00 pm
10.30 am-11.30 am
11.00 am
11.30 am 15 minute break
11.45 am-1.15 pm
noon
Global Assembly
12.00 pm-1.00 pm
 15 minute break  15 minute break
Sponsored Lunch Symposium
12.15 pm-1.15 pm
Sponsored Lunch Symposium
12.15 pm-1.15 pm
12.30 pm
1.00 pm
Sponsored Symposium
1.00 pm-2.00 pm
Rapid Fire Session
1.15 pm-2.00 pm
45 minute lunch break
Rapid Fire Session
1.15 pm-2.00 pm
lunch break
1.30 pm
1.45 pm-3.15 pm
2.00 pm
2.00 pm-3.00 pm
2.00 pm-3.00 pm
Africa Symposium
2.00 pm-3.00 pm
2.00 pm-3.00 pm
2.30 pm
3.00 pm  15 minute break  30 minute break break
3.15 pm-4.00 pm
3.30 pm
3.30 pm-4.45 pm
3.30 pm-4.30 pm
4.00 pm  15 minute break
4.15-5.45 pm
4.30 pm 15 minute break  15 minute break
8 Courses
+ Posterwalks
4.45 pm-5.45 pm
8 Courses + Posterwalks
4.45 pm-5.45 pm
5.00 pm
5.30 pm
 15 minute break  15 minute break
6.00 pm
Sponsored Afternoon Symposiums
6.00 pm-7.00 pm
Sponsored Afternoon Symposiums
6.00 pm-7.00 pm
6.30 pm
7.00 pm